menu

Landelijk

Een oase van rust

NOSTALGIE MET EEN MODERNE TOUCH

Voel de rust en sfeer van het platteland in een landelijk interieur. De producten zijn veelal van natuurlijke materialen. Denk aan rustieke meubels, houten vloeren of een houten eettafel om lekker aan te eten met het gezin. Een prominente kleur in het kleurenpallet is bruin, in veel verschillende schakeringen. De landelijke stijl is nostalgisch, maar met een moderne touch. Combineer de kunst van mooi, landelijk wonen met de creativiteit van Ideetje.

Wilt u meer zien? Kom eens langs in onze winkel op het Grootzand 35 in Sneek.

Neem contact op

Met onze landelijke producten haal je warmte en gezelligheid in huis.

– TRYNKE BAKKER, IDEETJE WONEN

Landelijke WOONACCESSOIRES

Het gaat er om dat u zich prettig voelt in huis. Landelijke woonaccessoires maken de inrichting helemaal af. CreĆ«er romantische sferen met glazen vazen, rieten manden en porseleinen servies. De schoonheid zit in een goede basis en met onze landelijke accessoires maakt u het interieur af.

EEN UITNODIGENDE ZITHOEK

Met een landelijke bank haalt u een gezellige, uitnodigende zithoek in huis. De zachte stoffen in combinatie met natuurlijke tinten zorgen voor een warm gevoel. Door het zitcomfort komt u vanzelf tot rust na een dag hard werken. Zo is de bank naast een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, ook een plek om lekker te relaxen. De landelijke banken van Ideetje Wonen zijn klassieke modellen met een moderne twist.  

Meer weten over meubels van hout?

Meer sfeerkamers

Ontdek hieronder onze andere sfeerkamers

Meer weten?

Kom eens langs in de winkel of neem contact op