menu
…

Teak

Exclusief, naar eigen ontwerp

PUUR TEAK

Een natuurlijke woonstijl uit zich in liefde voor het pure en rustgevende van de natuur. We maken bijvoorbeeld veel gebruik van blank, naturel teakhout dat voldoet aan Westerse maatstaven. Er is veel zorg besteed aan de afwerking en details. Blijf bij jezelf en creëer je eigen sfeer met onze natuurlijke of kleurrijke woonaccessoires.

Wilt u meer zien? Kom eens langs in onze winkel op het Grootzand 35 in Sneek.

…
Ik houd zelf erg van natuurlijke producten en kleuren omdat het je woning een pure uitstraling geeft. - MARIELLE, IDEETJE WONEN

COMFORT EN STIJL

Ons natuurlijke meubilair is gemaakt van prachtige houtsoorten. Teak is bijvoorbeeld een populaire houtsoort die wat zwaarder en compacter is dan andere houtsoorten. Subtiele bewerkingen zorgen voor een leefbare uitstraling. Onze Lima-tafel van gezandstraald teak combineert fraai met de OMG stoelen van Zuiver, die verkrijgbaar zijn in de kleuren blauw, groen, camel, zwart, oranje en grijs. Deze eetkamerstoelen scoren hoog in zowel comfort als stijl.

…

STEL JE EIGEN BANK SAMEN

Bij een natuurlijk interieur hoort een rustige, comfortabele bank. Neem plaats op één van onze banken. U kunt zelf uw hoek-, lounge- of normale bank samenstellen. Door stoffen, kleuren en structuren te combineren zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer weten over onze natuurlijke woonaccessoires?

Neem contact op

Meer sfeerkamers

Ontdek hieronder onze andere sfeerkamers

Meer weten?

Kom eens langs in de winkel of neem contact op