menu
…

Strand

Haal het strandgevoel in huis

LAAT HET ALTIJD ZOMER ZIJN

Geen tijd om naar het strand te gaan? Haal het strandgevoel in huis met onze mooie, stijlvolle meubels en accessoires. Verweerd hout, grote lantaarns en bedrukte linnen kussens in verschillende tinten wit, beige en blauw. Door de sfeer van de meubels in combinatie met de kleur van de accessoires krijgt u al snel dat kriebelende zomergevoel. Maak de inrichting helemaal compleet met schelpen, stenen en drijfhout. Laat het altijd zomer zijn!

Wilt u meer zien? Kom eens langs in onze winkel op het Grootzand 35 in Sneek.

…
Wanneer ik bij deze sfeerkamer naar binnenloop krijg ik echt direct het strandgevoel. - Marieke, Ideetje Wonen

STRAND WOONACCESSOIRES

Het geluid van ruisende golven, de zilte zeelucht en warme zonnestralen op uw gezicht. Dat is het gevoel wat u wilt oproepen met een strand interieur. Ideëen? Onze zomerse vazen in verschillende schakeringen frisblauwe en zeegroene kleuren voor een frisse uitstraling. Witte of beige katoenen en linnen kussens met mooie opdrukken voor de gezelligheid. Schelpen en stenen voor een nonchalante sfeer. Breng de schatten die u vindt op het strand dus mee naar huis!

…

WEGDROMEN OVER IBIZA

Tover uw zithoek om tot een ontspannen plek waar u lekker wegdroomt over het strand van Ibiza. Kies voor één van onze lichte, stoffen banken om lekker in te ploffen en onderuit te zakken. Combineer deze met meubelen van verweerd of beschadigd hout voor het ultieme strandhuis-gevoel. Kies voor witte, beige of naturel gordijnen en houdt de ramen zoveel mogelijk vrij. Dan komt het meeste licht naar binnen.

Meer weten over interieurs met strandgevoel?

Neem contact op

Meer sfeerkamers

Ontdek hieronder onze andere sfeerkamers

Meer weten?

Kom eens langs in de winkel of neem contact op