menu

STRAND

Haal het strandgevoel in huis

HOUT LEEFT

Nog niet zo lang geleden was hout zo’n beetje het enige materiaal waarvan meubels gemaakt werden. Nog steeds is het één van de mooiste materialen om uw interieur mee vorm te geven. Een inrichting waarbij veel hout gebruikt is, straalt warmte en sfeer uit. We gebruiken zowel onbewerkt als bewerkt hout. Denk bijvoorbeeld aan onze boomstamtafels waarbij de vorm van boom en bast terug te vinden is in het tafelblad. Hout is een levendig materiaal dat werkt.

Wilt u meer zien? Kom eens langs in onze winkel op het Grootzand 35 in Sneek.

Neem contact op

Wanneer ik bij deze sfeerkamer naar binnenloop krijg ik echt direct het strandgevoel.

– Marieke, IDEETJE WONEN

STRAND WOONACCESSOIRES

Het geluid van ruisende golven, de zilte zeelucht en warme zonnestralen op uw gezicht. Dat is het gevoel wat u wilt oproepen met een strand interieur. Ideëen? Onze zomerse vazen in verschillende schakeringen frisblauwe en zeegroene kleuren voor een frisse uitstraling. Witte of beige katoenen en linnen kussens met mooie opdrukken voor de gezelligheid. Schelpen en stenen voor een nonchalante sfeer. Breng de schatten die u vindt op het strand dus mee naar huis!

Wegdromen over ibiza

Tover uw zithoek om tot een ontspannen plek waar u lekker wegdroomt over het strand van Ibiza. Kies voor één van onze lichte, stoffen banken om lekker in te ploffen en onderuit te zakken. Combineer deze met meubelen van verweerd of beschadigd hout voor het ultieme strandhuis-gevoel. Kies voor witte, beige of naturel gordijnen en houdt de ramen zoveel mogelijk vrij. Dan komt het meeste licht naar binnen.

Meer weten over meubels van hout?

Meer sfeerkamers

Ontdek hieronder onze andere sfeerkamers

Meer weten?

Kom eens langs in de winkel of neem contact op