menu

Sfeer

Pure eenvoud

HOUT LEEFT

Nog niet zo lang geleden was hout zo’n beetje het enige materiaal waarvan meubels gemaakt werden. Nog steeds is het één van de mooiste materialen om uw interieur mee vorm te geven. Een inrichting waarbij veel hout gebruikt is, straalt warmte en sfeer uit. We gebruiken zowel onbewerkt als bewerkt hout. Denk bijvoorbeeld aan onze boomstamtafels waarbij de vorm van boom en bast terug te vinden is in het tafelblad. Hout is een levendig materiaal dat werkt.

Wilt u meer zien? Kom eens langs in onze winkel op het Grootzand 35 in Sneek.

Neem contact op

We zorgen ervoor dat we weten waar het hout voor onze meubels vandaan komt en dat het duurzaam geproduceerd is.

– WISSE WESTER, IDEETJE WONEN

HOUTEN TAFELS

Onze massief houten tafels passen in elk interieur. De strakke lijnen en robuuste vormen zorgen voor een neutrale uitstraling. Ze komen daardoor zowel in een klassieke als moderne inrichting uit de verf. We hebben onder andere prachtige tafels van teak en eikenhout. Door deze prachtige meubels te combineren met trendy woonaccessoires zoals patchwork kussens (weer helemaal terug van weggeweest) krijgt je huis een warme sfeer.

HOUTEN KASTEN

Opbergruimte heb je nooit genoeg. In onze bergkasten, boekenkasten en room dividers ruimt u uw spullen eenvoudig op. Naast functioneel zijn de houten kasten van Ideetje Wonen ook nog eens prachtig en vol karakter. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal. De noesten en kleine haarscheurtjes maken een kast levendig en authentiek. Een combinatie met een houten tafel en de juiste woonaccessoires maakt het helemaal af.

Meer weten over meubels van hout?

Meer sfeerkamers

Ontdek hieronder onze andere sfeerkamers

Meer weten?

Kom eens langs in de winkel of neem contact op